Header Ads

Dapat Award lagi!!

the-emmy-award


Salam dan Selamat malam kepada blogger semua...diharapakan sihat walafiat disamping kelurga dan orang yang tersayang, cewah cam nk tulis surat lak an..hahah..   entri Apiez malam ni pasal award yeh dapat award lagih, cam artis popular lak..hahah

okelah malam nih sebelum menyambung kerja-kerja apiez nak ucapkan terima kasih kepada Nourul dan Fiz @ Mr.Beloved sudi bagi award yang cantik nih wink..wink…heheh thanks2 ..
Untitled-1
jadi untuk menyempurnakan pemberian award Apiez senaraikan 6 orang yang akan bakal meneriman Award nih :
  1. Haida
  2. minemixs
  3. Gadis Desa
  4. Ja sweets
  5. Nur Su'aidah
  6. Zizu
okey kepada kawan-kawan bloger dapat award ni, syarat2 nye hahah ;

    • Buat entry pasal award ni..
    • Copy badge ‘Beautiful Blogger Award’ ni..
    • Ucap terima kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut..
    • Senaraikan 6 blogger penerima award yg baru
Okey Selesai heheh… wink..wink…

12 comments:

  1. halu...mofiz, hang dok puji lembu aku. Hang pun dapat satu juga. Klik ini link ya
    http://bilaakumenulisblog.blogspot.com/2010/05/lembu-wasiat-tag-ketiga-bulan-ini.html

    ReplyDelete
  2. la yeke? hahah wah dapat lembu leh ni simpan tuk kenduri kawin ke, tk pon kenduri kesyukuran..hahah.. thks2 :l:

    ReplyDelete
  3. Tahniah ya dapat award... :)

    ReplyDelete
  4. tahniah & terima kasih. Terima dgn seng ati..hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah dapat award dan terima kasih sbb bgi award kt hida.. :a:

    ReplyDelete
  6. MineMixs : sama2 heheh terima jang tak terima :l:

    ReplyDelete
  7. HaiDa HiDa : thks haida, dan sama2 heheheh :j:

    ReplyDelete
  8. salam..time kasih yep ...dan tahniah jugak dpt awards:)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
    Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
    DISINI

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

    blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

    ReplyDelete
  10. salam ziarah...singgah sat kat cniee

    ReplyDelete

Powered by Blogger.