Header Ads

Berita Artis MyLook Diberkas!!

Nak Duit Lebih Tak?? Daftar Free Je.. Terus Dapat duit!!!





[yeke nih macam tak caye je Apiez nih??]




ehh betullah dengan daftar free, dan terus dapat duit!!! kenapa tak percaya ek??....




ha'a klu  tak percaya baca entri nih sampai habis yea...





 mesti sblm anda membaca entri saya, alah bosanlah asyik2 nk promet MLM,




dan berniaga, kate free pastu kena bayar..pastu 




bukannye jadi pon..tipu jew tuh..

                                       


okey, semua rezeki atas muka bumi nih, mana ada free dan datang bergolek2 cam tu je,




kena ada usaha..jadi dengan adanya usaha baru lah dapat pulanagan.. betul tak, jadi arinih Apiez nk kongsi ng korang semua satu cara nk dapat duit, dengan menggunakan Mylook.. Apiez tahu ramai yang dah thu kan.. klu yang dah tahu tu takpelah.. nk bagi thu yang tak thu nih..huhuhhu.. 








Okey Ape Mylook tu??, okey MyLook nih merupakan enjin pencarian baru,alah
enjin pencarian macam googel, Opera, dan banyak lagih...Mylook ni lebih
kurang sama je fungsi dengan enjin penacarian lain kt lam internet nih..
tapi dia ada kelebihan, bila korang daftar, mylook nih dapat duit tau...
tapi dia ada cara, bkn daftar terus dapat duit..


okey pertama sekali daftar copy url nih dan daftar;
http://mylook.com/join.php?x=20262




Semua kat atas ni adalah post lama aku tengok kat sini. tapi post tersebut telah  mjd satu penipuan apablia Mylook tidak dapat dibuka...huhuuh dengan kata mat salleh nye my look,swindler search engine (hemtam ajelah hahah).. sory kawan2 yang telah msk bwh ak.. mmg betul tk rugi.. tp benda nih telah membazirkan masa kita, kita bersusah payah membantu enjin pencarian ni. tp balabalabalabala....mls arh cite panjang korang tengok arh post kwn aku  si Imran

15 comments:

  1. ngeh..ngeh..ngeh... tahu takpe..hahahah

    ReplyDelete
  2. ye ke.. hida pn ari tu aktif gak, patu terus senyap.. ske gne google lagi la.. hehehe.. xper la apiez, bukan salah apiez pn... niat apiez nk kongsi bnda yg baik kan.. kita ax mintak jdi gni kan.. :)

    ReplyDelete
  3. huhuhuh... emm tulah.. cm tertipu an.. tp tkpe free jew..heheh :h:

    ReplyDelete
  4. adoh! tertipu la plak! tp xpe, aslkn percuma. i lgi suke mr google... mr google ni lg bgs daripada enjin carian lain.

    ReplyDelete
  5. emm betul tu google memang bagus.. tkpleh nk wt cm mana an..huhuh

    ReplyDelete
  6. nasib daku tak terpengaruh :)

    ReplyDelete
  7. huhuhuh.. emm..takpelah menjadi pengajaran dan iktibar huhuhuh..

    ReplyDelete
  8. Salam apiez.
    Simpati juga...cuma pcik tidak merasainya. Sebab x jadi mamber. Nufnang berminat sampai sekarang daftar tak pandai2 ni..piez. Hehe x ada rezekilah tu.

    ReplyDelete
  9. hehe.. em mujur pakcik tk jd mamber heheh..emm nufnang memg jd. dan blh percayalah.. oyeke.. apiez ingat pakcik saje je tak letak ikalan nufnang, cube pak tengok kt link nih, blog nih bagus dia ajar satu persatu cara nk daftar nufnang : http://calipso-tutorialblogger.blogspot.com/2010/03/cara-pasang-iklan-nuffnang.html

    ReplyDelete
  10. ramai kwn suggest..

    ziarah kembali
    p/s:xleh tulis kt chatbox.huhhu

    ReplyDelete
  11. emm dulu pon ramai kwn suggest..tu yang msk ni.. thanks sb ziarah balik :h:..

    kenapa tkleh tulis kt chat box?

    ReplyDelete
  12. huhu kerja yg mengeluarkan peluh juga best XD

    ReplyDelete
  13. hahah betul tu, tk merugikan masa kan, tp dapat mengurangkan lemak heheh

    ReplyDelete
  14. a ah xleh bukak dh... sedey gak lahhh sbb kiter dh join =(

    ReplyDelete

Powered by Blogger.